HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

Szélemberek

A táncoló reklám figura, olyan marketing elem, amely interaktív mozgó része a környezetének.

Szélemberek Szélemberek Szélemberek Szélemberek

Az összes kép megtekintéséhez kattintson, vagy koppintson a képre!

Szélemberek, szélcsövek, Fly-Guy

Bővebb információkért, és képekért kattintson ide

A szélember (Fly-Guy, Air dancer) táncoló mozgásával már messziről vonzza a tekintetet! Készülhet egyszerű cső formában, egylábú vagy kétlábú kivitelben, a lényegen semmit nem változtat. Látványos reklám. A figurát egy nagy teljesítményű ventilátor fújja, ezért üzemeltetése folyamatos áramellátást igényel. A Sky dancert üzemeltető ventilátor, normál, vagy vezérelt LED világítással ellátva kitűnő figyelemfelkeltő reklámhordozó az Ön, vagy cége számára. Bár a motorja kissé zajos (87-96dB), a szélember, napjainkra a fesztiválok és rendezvények állandó szereplőjévé vált.

 

Szél cső:

 

A szél cső egy olyan, a szélemberre hasonlító termék, amely kezek nélkül kerül legyártásra. Helytakarékossága okán igen kedvelt, és ideális termék a kisebb helyigényű promóciók lebonyolításához

 

Tánoló reklám oszlop

 

Egylábú Szélember

 

Az egy lábú szélember karokkal, és fejjel együtt kerül gyártásra. Mivel ezáltal a bábú maga is képes az emóciók, hangulat jegyek megjelenítésére, (mosoly, felhúzott szemöldök, vidám arc, stb.) a kampányok és termék bevezetők ideális eszköze.

 

NAV szélember reklám

 

 

 

Tallboy, azaz a szélember (táncoló reklám figura) története

 

Az első szélember gyártása egy Peter Minshall nevű képzőművészhez, illetve egy izraeli tervező, Doron Gazzit nevéhez fűződik. Ők és csapatuk, a Trinidad and Tobago alkotta meg az első Airdancer-t. Az 1996-os Atlantai olimpián átütő sikert aratott, akkoriban még csak "magas srác"-nak (Tall boy) titulált alkotás, 1999-ben került bejegyzésre a Torero Specialty Products, LLC jóvoltából. A termék sikere azóta is töretlen.

A cserélhető molinóval, direkt szublimációval, vagy a social médiában divatos emóciókkal ellátott szélemberek új generációja tökéletes reklámot biztosít, legyen szó esküvői dekorációról, fesztiválról, vagy szimplán egy termék, vagy szolgáltatás kiemeléséről.

 

Egyedi termék, speciális anyag

 

Az egyedi szélemberek anyaga, szemben az általános táncoló figurák, szélcsövek anyagával, egy speciális, 30%-ban légáteresztő, hőszublimációval nyomtatható DIN 4102-1 FR B1 anyagból készülnek. Ennek köszönhetően design-juk, grafikájuk, a dinamikus mozgás, táncolás alkalmával sem kopik. A speciális spinnaker anyagnak köszönhetően súlyuk mindössze 65-80g/m2, így egy 5m magas táncoló bábú össz súlya sem több, mint 1 kg.

 

Ajánlott felhasználási terület

 

-Fesztiválok

-Kültéri rendezvények

-Sport események

 

Tulajdonságok:

-kiváló kültéri reklám médium

-kicsire összehajtható kivitel

-teljes egyedi szublimáció

-belső LED világítás (igény esetén)

-interaktív mozgás

 

Tartalom: © copyright: Balloon Studio Hungary - 2017-2018

Ajánlatkérés

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.