HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

Rólunk

Felfújható 3D reklám eszközök, reklám ballon figurák, reklám kapuk

Felfújjuk a világod!

 

Kedevs Látogató!

Üdvözöljük a felfújható reklám eszközök és fesztivál dekorációk birodalmában! Egy kézzel festett, vagy egyedi nyomtatással készült reklám ballon, amely az Ön elképzelései alapján lett megalkotva, Unikum a reklám piac területén. Ha grandiózus megjelenésre vágyik, vagy egyszerűen egy hosszútávú, akár években mérhető, a reklám piac területén kimagaslóan költséghatékony, mobil és intraktív reklám eszközt szeretne, a legjobb helyen jár.

Felfújható reklám ballon, Fly-Guy, egyedi reklám kapu - Költséghatékony, megvilágítható, lényegretörő.

Cégünk, a Balloon Studio tulajdonosa, 20 év tapasztalattal rendelkezik a felfújható reklám eszközök, reklámballonok, rendezvény sátrak, start és célkapuk, felfújható reklám figurák tervezésében, kivitelezésében. Cégük profiljához mérten szeretném figyelmükbe ajánlani innovatív termékeinket, melyeket tetszőleges színben, formában, akár egyedi kivitelben, és kedvező áron tudunk biztosítani Önnek vagy cégének.

...lehetőségeinek csak a képzelete szabhat határt. Kérjen árajánlatot közvetlenül a gyártótól!

 

balloon studio - rólunk

 

"magunkat állandóan valamihez vagy valakihez való hasonlítgatás az egyik fő oka konfliktusainknak. Ha nem másokhoz viszonyítjuk önmagunkat, azokká válunk, akik vagyunk"