http://www.balloonstudio.hu/sitemap.xml
HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

Rólunk

 
Felfújható 3D reklám eszközök, reklám ballon figurák, reklám kapuk

Felfújjuk a világod!

 

Kedevs Látogató!

Üdvözöljük a felfújható reklám eszközök és fesztivál dekorációk birodalmában! Egy kézzel festett, vagy egyedi nyomtatással készült reklám ballon, amely az Ön elképzelései alapján lett megalkotva, Unikum a reklám piac területén. Ha grandiózus megjelenésre vágyik, vagy egyszerűen egy hosszútávú, akár években mérhető, a reklám piac területén kimagaslóan költséghatékony, mobil és intraktív reklám eszközt szeretne, a legjobb helyen jár.

Felfújható reklám ballon, Fly-Guy, egyedi reklám kapu - Költséghatékony, megvilágítható, lényegretörő.

Cégünk, a Balloon Studio tulajdonosa, 20 év tapasztalattal rendelkezik a felfújható reklám eszközök, reklámballonok, rendezvény sátrak, start és célkapuk, felfújható reklám figurák tervezésében, kivitelezésében. Cégük profiljához mérten szeretném figyelmükbe ajánlani innovatív termékeinket, melyeket tetszőleges színben, formában, akár egyedi kivitelben, és kedvező áron tudunk biztosítani Önnek vagy cégének....lehetőségeinek csak a képzelete szabhat határt. Kérjen árajánlatot közvetlenül a gyártótól!

 

balloonstudio rólunk

 

Felfújható, egyedi hegesztett reklám eszközök

 

Sokszor találkozunk azzal az alapvető problémával, hogy bizonyos egyedi termékek gyártása olyan technológiát igényelne, amely megfelelő cél eszköz hiányában csak külföldön, nagy példány számú megrendelés esetén lenne kivitelezhető. Cégünk, az újonnan vásárolt ultrahangos hegesztőgéppel (ultrasonic welding machine) immár ki tudja szolgálni a piacon hiány termékekként szereplő kis szériás megrendeléseket is. Felfújható légtartó reklám kapu, bútor, oszlop, egyedi elképzelés szerint? Keressen minket bizalommal.

 

ultrahangos hegesztő gép

 

A jövő, Zöldre festve

 

Hazánkban, a felfújható reklámok, a minél alacsonyabb költségvetés érdekében, hagyományos anyagok (mint PVC, PES, stb.) felhasználásával készülnek. Cégünk, a felfújható termékek piacára, itthon, szinte elsőként vezette be az OEKO minősített PES és TPU alapanyagok használatát. Az integrációnak köszönhetően, termékeink közül immár számos reklámballon kapható környezetbarát eljárással készített alapanyagokból.

 

"magunkat állandóan valamihez vagy valakihez való hasonlítgatás az egyik fő oka konfliktusainknak. Ha nem másokhoz viszonyítjuk önmagunkat, azokká válunk, akik vagyunk"

 

Céginformáció

minősítés