HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

Rólunk

Balloon Studio - felfújható reklám eszközök
 
 
Felfújható 3D reklám eszközök, reklám ballon figurák, reklám kapuk

Felfújjuk a világod!

 

Kedevs Látogató!

Üdvözöljük a felfújható reklám eszközök és áruház dekorációk birodalmában! Egy kézzel festett, vagy egyedi nyomtatással készült reklámballon, amely az Ön elképzelései alapján lett megalkotva, Unikum a reklám piac területén. Ha grandiózus megjelenésre vágyik, vagy egyszerűen egy hosszútávú, akár években mérhető, költséghatékony, mobil és intraktív reklám eszközt szeretne, a legjobb helyen jár.

Felfújható reklámballon, Fly-Guy, egyedi reklám kapu - Költséghatékony, megvilágítható, lényegretörő.

Cégünk, a Balloon Studio tulajdonosa, 23 év tapasztalattal rendelkezik a felfújható reklámeszközök, reklámballonok, rendezvény sátrak, levegővel fújt start és célkapuk, felfújható reklám figurák tervezésében, gyártásában. Megrendelőink profiljához mérten szeretném figyelmükbe ajánlani innovatív termékeinket, melyeket tetszőleges színben, formában, akár egyedi kivitelben, arculat branding-el ellátva, kedvező áron tudunk biztosítani Önnek, cégének, vállalkozásának....lehetőségeinek csak a képzelete szabhat határt. Kérjen árajánlatot közvetlenül a gyártótól!

 

Felfújható, egyedi hegesztett reklám eszközök

 

Sokszor találkozunk azzal az alapvető problémával, hogy bizonyos egyedi termékek gyártása olyan technológiát igényelne, amely megfelelő cél eszköz hiányában csak külföldön, nagy példány számú megrendelés esetén lenne kivitelezhető. Cégünk, az újonnan vásárolt ultrahangos hegesztőgéppel (ultrasonic welding machine) immár ki tudja szolgálni a piacon hiány termékekként szereplő kis szériás megrendeléseket is. Felfújható légtartó reklám kapu, reklám oszlop, egyedi elképzelés szerint? Keressen minket bizalommal.

 

Légtartó reklám eszközök

 

-pneumatikus reklám kapu

-reklám sátor

-óriás dobálható reklám labda

-felfújható bolygó, planéta

-reklám oszlop

 

 

ultrahangos hegesztő gép

 

A jövő, Zöldre festve

 

Hazánkban, a felfújható reklámok, a minél alacsonyabb költségvetés érdekében, hagyományos anyagok (mint PVC, PES, stb.) felhasználásával készülnek. Cégünk, a felfújható termékek piacára, itthon, szinte elsőként vezette be az OEKO minősített PES és TPU alapanyagok használatát. Az integrációnak köszönhetően, termékeink közül immár számos reklámballon kapható környezetbarát eljárással készített alapanyagokból.

 

"magunkat állandóan valamihez vagy valakihez való hasonlítgatás az egyik fő oka konfliktusainknak. Ha nem másokhoz viszonyítjuk önmagunkat, végre azokká válunk, akik vagyunk"

 

Céginformáció

minősítés