http://www.balloonstudio.hu/sitemap.xml
HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

Felfújható sátor

 

Felfújható egészségügyi sátrak

 

A felfújható, légtartó, moduláris egészségügyi sátrak, zuhanykabinok, kitűnő választás mindazok számára, akiknek alacsony költségvetés mellett kell biztosítaniuk a megfelelő higiéniát. Az egy-két személyes fertőtlenítő, és zuhany kabinok mellett épp úgy lehetőség van nagyobb, izolációs résszel is ellátott sátrak létrehozására, mint egyedi mértere készített fertőtlenítő bejáratok, permet kapuk megalkotására. Ideális a járványügyi vészhelyzetekben történő alkalmazáskor, vagy fesztiválok, rendezvények biztosításánál.

 

felfújható fertőtlenítő sátor

 

Felfújható, fertőtlenítő zuhany kabinok

 

A légtartó anyagból készült fertőtlenítő sátrak könnyen tisztíthatók, szállíthatók, összecsomagolva kis helyen elférnek, és bárhol, bármikor, rövid idő alatt, szaktudás nélkül felállíthatók.

felfújható fertőtlenítő zuhany kabin

 

A speciális TPU és hagyományos PVC anyagokból, ultrahangos hegesztéssel, vagy ragasztásos eljárással készített felfújható sátrak, moduláris elemeinek köszönhetően szinte bármilyen adottságokkal rendelkező területen, akár asszimmetrikus elrendezésben, az operatív szakemberek elképzelései alapján installálhatóak.

 

A felfújható, légtartó moduláris sátrak javítása

 

Bár a javító szett mindegyik csomag alap részét képzi, vannak helyzetek, amikor nincs idő a sérülés helyét keresgélni, ezért a minél gyorsabb reagálás érdekében, a sátrak és fertőtlenítő kabinok részei külön elemként is használhatóak, így egy esetleges sérülés, vagy rongálás esetén elég az adott elemet cserélni, és nem kell a teljes kaput kivenni a használatból.

 

 

Megjegyzés: A cikkben megjelenített képek csupán illusztrációk, és nem a Balloon Studio Hungary termékei!