HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

felfújható reklám kapu

A felfújható óriás üdvözlő kapu kitűnő választás a vendégek fogadására.

felfújható reklám kapu felfújható reklám kapu felfújható reklám kapu felfújható reklám kapu felfújható reklám kapu

Az összes kép megtekintéséhez kattintson, vagy koppintson a képre!

 

Felfújható üdvözlő kapu - Nyiss kaput a világra!

Bővebb információkért, és képekért kattintson ide

A felfújható Start-Cél kapu kitűnő választás amikor egy rendezvény vendégeit szeretnénk fogadni, útbaigazítani, vagy szimplán egy eseményt szeretnénk kiemelni a fesztivál forgatagából. A Reklám kapuk, lényegüket tekintve bármilyen sport eseményen, megnyitón, sport centrum, vagy stadion átadáson remek felületet biztosítanak mind a szurkolók, mind az adott sportág kedvelőinek ahhoz, hogy közösségi kapcsolatokat építsenek, ápoljanak.

 

felfújható reklám kapuk

 

Felfújható bevonuló alagút - Hagyomány és tradíció

 

A levegővel fújt reklám ballonok hazájában /Advertising Inflatable Balloon / USA) szinte nem kezdődik el szezon, egy, a csapat arculatát magán viselő, felfújható bevonuló alagút nélkül. Szinte minden komolyabb foci, baseball, vagy kosárlabda csapat rendelkezik egy reklám kapuval, bevonuló alagúttal, amelyen át a mérkőzés kezdetén bevonulnak. Ezek a hideglevegős reklám eszközök képviselnek mindent, amit maga a csapat jelent. A reklám kapu, vagy alagút felépítése általában 2 részből áll. Az első, amely a stadion felé néz (Front side) a csapat levegővel fújt kabala figuráját, vagy az adott sportágra jellemző eszközt, pl. egy labdát, sisakot, kesztyűt, stb. míg a hátsó rész (back side) az arculatot, és akár a szponzorokat jelenítheti meg.

 

Merjen nagyobbat álmodni!

 

Az USA egyik legnagyobb felfújható sport esemény reklám gyártója a Landmark Creations - Manufacturer of Custom Inflatables, már több száz felfújható bevonuló kapu készített, ami mellett majdnem ugyan ennyi átadón vett már részt. Az Ő munkásságuk szinte példanélküli számunkra.

 

felfújható rendezvény szett

 

 

 

Könnyű kezelhetőség

 

Az általunk gyártott felfújható reklám kapukat, bevonuló alagútakat kívánság szerint el tudjuk látni arculatra brandingelt cserélhető molinóval (banner), de igény esetén, teljes felületen történő nyomtatással, vagy -speciális esetekben- szublimációval is készülhetnek. A legújabb generációs fújómotoroknak köszönhetően felállításuk, rögzítésük, percek alatt elvégezhető, s ehhez még szakember jelenléte sem szükséges.

 

 

A felfújható reklám kapukat milyen méretben készítik?

 

Ügyfeleink döntő többségének nincs lehetősége kompromisszumokat kötni a rendezvények, fesztiválok, kiállítások által meghatározott, és számtalan esetben szűkre szabott helyigények okán, ezért termékeink 90%-a egyedileg, az Ön elvárásainak legmegfelelőbb formában és méretben készítjük. Számos forgalmazó kínál alap termékeket, de mi úgy gondoljuk, miért vásárolna egy, az Önnek megfelelő méretnél kisebb, vagy nagyobb, felfújható reklám kaput, ha ugyan azon az áron legyártathatja a legoptimálisabbat, sőt, arculatra, termék megjelenítésre i használhatja azt.

 

felfújható molinó reklám kapuk

 

Milyen anyagból készülnek?

 

A felfújható reklám eszközök legelterjedtebb anyaga itthon a PVC amely az olcsó beszerezhetőség mellett számos előnnyel rendelkezik. Könnyen tisztítható, és a vastagabb (480-600g/m2) típusok kellően tartósak is, azonban, a hosszú évek tapasztalata szerint ez több szmpontból nem ideális. A felfújható kapukat értékesítő, vagy azokat üzemeltető partnereink döntő többsége (68-76%) a gyengébbik nemhez tartozik. Ezt figyelembe véve vezettük be a piacon szinte elsőkként a PES (poliester) alapanyagú, könnyített felfújható szöveteket, melyek nem csak, hogy jóval könnyebbek mint a PVC-ből készült reklám kapuk, de jobban ellen is állnak napjaink egyik legkártékonyabb környezeti hatásának, az UV sugárzásnak.

 

felfújható szilva pálinka fogadó kapu

 

Felfújható standard reklám kapu formák: Trapéz, ív, fél kapu, egyedi (custom shape advertising arches)

-Felfújható trapéz Start-Cél kapu

-Felfújható Sport kapu (fél kapu)

-Felfújható ív

 

 

SupraTex - Könnyű, légtartó, prémium minőség

 

A Supra-Tex anyagokat kifejezetten orvosi célokra, (röntgen ruhák készítésére) fejlesztették ki. A Supra-Tex alap hordozója egy speciális teflonos anyag, melyre egy ugyancsak speciális szövet kerül. Az eljárásnak köszönhetően a SUPRATEX anyagok jelenleg a piacon fellelhető legjobb minőségű, és legerősebb könnyített anyagok közé tartoznak. Minősítésüket tekintve normál, és B1-FR követelményeknek is megfelelő változatban is megtalálhatóak.

A Supra-Tex anyagok között vannak plasztikusabb, több nyúlás iránnyal rendelkező, ripstop, vagy semmilyen irányba nem nyúló változatok. Az egyedi Teflonos hordozónak, remek légtartásuknak, és erős UV sugárzás ellenállásuknak köszönhetően a Supra-Tex anyagok kiváló prémium megjelenést, és tartósságot tudnak biztosítani felfújható reklámeszközeihez

 

 

Egyedi formák, az Ön arculatára szabva

 

Számos cég és forgalmazó kínál felfújható reklám kapukat, melyek a kereskedelmi mennyiség igényeit szem előtt tartva, sztenderd méretekre és arculatra épülnek, azt azonban kevesen tudják, hogy ezen felfújható reklám eszközök, termékmegjelenítésre is kiválóan alkalmasak! Cégünk, a Balloon Studio Hungary Kft, mint hazai gyártó, a gyors és szakszerű garancia mellett felfújható egyedi reklám formák, felfújható reklám kapukként történő megjelenítését is vállalja, Elege van a megszokott sablon formákból? Változatos, tisztítható, cserélhető, költséghatékony reklám termékre vágyik? Válassza ezt, hogy cége kiemelkedjen a szürkeségéből.

 

Felfújható sport kapu

 

Innovatív Banner (Molinó) helyek kialakítása

 

A felfújható reklám kapuk egyik legelterjedtebb feliratozási módszere, a cserélhető molinók alkalmazása. Az eljárás lényege, hogy valamilyen módon -ez többnyire tépőzárak segítségével valósul meg- egy utólagosan, a leendő reklámnak megfelelő szöveget, szlogent, vagy logót helyezhessenek el a már elkészített reklám kapu felületén. Alapesetben ezek a molinók egy nyomtatást (branding) követően, az eredeti színhez hasonló háttérrel ellátva, téglalap alakúra szabva készülnek, melyek így nem esztétikusak. Cégünk, szinte egyedüli gyártóként készít úgynevezett forma molinókat, melyek teljes egészében követik a már elkészült reklám hordozó íveit. Ennek köszönhetően az általunk gyártott cserélhető bannerek, design minőség romlás nélkül tudnak beilleszkedni a már megszokott környezetbe.

 

felfújható motul molinó célkapu

 

 

Az ár mindenkor tartalmazza:

-3D modellezés (megrendelés esetén)

-nyomdai előkészítés

-grafikai utómunkák

-szabás, varrás

-konfekcionálás

-segédanyagok

Tartozékok: hord. táska, rögzítő kötelek , rögzítő cövek.

 

Jelmagyarázat: PES=Polyester / PVC= polyvinylchlorid

 

Tulajdonságok:

-felfújható kivitel

-olcsó előállítás, prémium minőség

-3D megjelenés

-kicsi szállítási méret

-1 év gyors és szakszerű garancia

 

Alkalmazási terület:

-kiállítások,

-rendezvények

-megnyitó ünnepségek

-sport események, stadion megnyitók

 

 

Tartalom: © copyright: Balloon Studio Hungary - 2017-2018

 

Ajánlatkérés

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.