HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

Felfújható 3D reklámfigura

Óriás felfújható termékmásolat, 3D cég logó, kabalafigura, egy sporttáskában tárolva? Igen! A Felfújható reklám ballonokat pont erre a célra gyártjuk!

Felfújható 3D reklámfigura Felfújható 3D reklámfigura Felfújható 3D reklámfigura Felfújható 3D reklámfigura

Az összes kép megtekintéséhez kattintson, vagy koppintson a képre!

Költséghatékony felfújható 3D-s reklámok

Bővebb információkért, és képekért kattintson ide

Grandiózus, felfújható 3D figura, logó, egyedi design megjelenítése, a piaci árhoz képest olcsó, költséghatékony formában? Amennyiben néhány perc alatt installálható, látványos reklámra van szüksége, egy hideg levegős reklámballon (advertising inflatable balloon) kitűnő választás. A rendezvény, fesztivál, esetleg konferencia elvárásoknak is megfelelő, igény esetén speciális anyagokból is készíthető reklám eszközök mára kötelező érvényűek egy tömegeket felsorakoztató eseményen.

 

felfújható kabala figura

 

Jó, de mennyibe kerülnek?

 

Ahhoz, hogy a kérdésre pontosabb választ kapjunk, először meg kell vizsgálnunk a reklámballon piac ezen szegmensének költségeit. Egy 3-4m magas, felfújható, egyedi 3D reklámballon (advertising inflatable balloon), kabala figura, vagy bármilyen felfújható reklámeszköz, stb. anyagától függően, akár 4-500.000 Ft + Áfa is lehet. Egy induló cég direkt reklámköltségeihez képest ez nem kis összeg, de, mennyi is a termék reklám értéke? Amennyiben figyelembe vesszük, hogy kapunk egy óriási, arculatra készített reklám ballont, amely az év minden napján, s annak minden órájában hírdeti cégünket, szolgáltatásunkat, termékünket, már nem is olyan sok. Ha ezt egy év távlatában elosztjuk a napok, órák számával, megkapjuk a választ. Vegyünk példaként egy 5-6m magas,500.000 Ft értékű felfújható kabala figurát, 

500.000 : 365 nappal = 1.370 Ft + Áfa / nap.

Amennyiben tovább osztunk, és a kereskedelmi díjakat vesszük alapul, a következő számokat kapjuk:

1.370 Ft + Áfa/nap : 24 órával = össz reklám költség: 57 Ft + Áfa / óra

A jelen piaci árakat figyelembe véve, egy óriási felfújható reklám figuráért, amyely a nap 24 órájában hirdet minket, óránként 57Ft + Áfa drága, vagy megfizethető?

 

felfújható óriás baba abortusz kampány

 

Felfújható termék másolatok - Óriás termék megjelenítés

 

A felfújható termék másolatok, a levegővel fújt reklámok talán egyetlen olyan képviselői, melyekre joggal mondhatjuk, hogy az óriás felfújható reklámok királyai, királynői. Kivitelezésükből, elkészíthetőségükből adódóan valóban nem tartoznak az "olcsó" kategóriába, de nem is hivatottak a tömeg cikkek táborát szaporítani. Bár mint általában minden új termék esetében, a felfújható termék másolatoknál is meghatározó az egyediség, mégsem ez, hanem az óriás méret, és a digitális technológia okán bevezetésre került aprólékos részletgazdagság az, ami miatt mélán birtokolják e nemes jelzőket.

 

felfújhattó globus termékmásolat

 

Felfújható áruház dekorációk - B2B-től a B2C-ig

 

Bár marketing szempontból két külön ágazatról beszélünk, a termékek minőségét tekintve lényegi különbség nem nagyon van. Ahhoz, hogy valóban meg tudjuk állapítani mely szegmens a számunkra legmegfelelőbb, először tisztában kell lennünk azzal, mit is jelent e két meghatározás. A B2B azaz Business to Business esetében a cég, egy másik cég számára, a B2C azaz a Business to Customer esetében direkt a fogyasztó számára készít terméket. A legnagyobb eltérés az eladási és beszerzési árrésből származó különbözet, amely így, akár a kiskereskedelmi, vagy nagykereskedelmi szekciót vesszük, jelentős különbségeket okozhat.  Cégünk, a Balloon Studio Hungary Kft., mint gyártó, mindkét szegmens számára kínál szezonális, olcsóbb, illetve prémium kategóriás alapanyagokból előállított, felfújható áruház dekorációs rekám eszközöket, a mindenkor hatályos környezetvédelmi előírásokat figyelemben tartva. Ezen irányelvek mentén ugyan akkor kerüljük az ellenőrizhetetlen összetevőkből gyártott Kínai, Török, és Indiai importból származó szövetek használatát. Termékeink mindegyike minősített anyagokból, itthon készül.

 

felfújható minecraft játékbolt dekoráció

 

 

Ajánlott felhasználási terület

 

- Termékbevezetés

- Áruház dekorációk

- B2B, B2C kampányok

- Fesztivál dekoráció

- Interaktív promóciók

- Sport események

- Autó versenyek

- Kerékpáros és futó események

 

Tulajdonságok:

 

- gyorsan felfújható kivitel

- kiváló kültéri reklám médium

- kicsire összehajtható

- költséghatékony tárolás, raktározás

- digitális szublimáció, vagy kézi festés

- belső LED világítás

- akár években mérhető üzemeltetési idő

- teljes garancia

 

Tartalom: © copyright: Balloon Studio Hungary - 2017-2018

Ajánlatkérés

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.