HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

Arcmaszk reklám

Arcmaszkok másképp!

A COVID19-nek köszönhetően rengeteg biztonságos FFP2 - FFP3 maszk került forgalomba, ám ezek, homogén kinézetük miatt nem ép esztétikusak, ráadásul sok esetben felismerhetetlenné teszik hordozójukat.

 

Egyediség, a felismerhetőség jegyében

Cégünk, egyedi grafikai igények alapján készít mosható biztonsági arcmaszkokat, melyek igény esetén OEKO minősítéssel rendelkező szövetekből is rendelhetők, így kiválóan alkalmasak a cégen belüli csoportokban, vagy kisebb tömegekben történő megjelölésére, megkülönböztetésre.

egyedi reklám száj maszk

Vizuális üzenetek, szavak nélkül

Az arcmaszkok, az mellett, hogy fontos üznetet hordoznak társadalmi hovatartozásunkat is képviselik. Viselése azt sugallja, hogy embertársaink védelme fontos számunkra, és minden erőnkkel támogatjuk Őket. Cégünk, egyedi grafikai igények alapján készít mosható, biztonsági arcmaszk reklámokat, melyek igény esetén OEKO minősítéssel rendelkező szövetekből is rendelhetők. Mivel ezek az anyagok környezetbarát összetevőkből, állandó ellenörzés melett készülnek, kiválóan alkalmasak bárki számára. legyünk akár egy irodában, üzlethelységben, vagy hordjuk az utcán, biztosak lehetünk abban, hogy üzenetünk sok helyre eljut

 

céges egyedi reklám száj maszk

reklám maszk nem beszélek

reklám maszk negativ

reklám maszk GB

reklám maszk punisher

 


FONTOS! Az arcmaszk reklámok inkább reklám, mint sem orvosi célokat szolgálnak, és bár az alkalmazott szövetek sűrű szövésűek, sőt, esetenként légtartó anyagokból is gyárthatók, ezen tulajdonságukon kívül semmilyen más védelmet nem biztosítanak!