HU lang Balloonstudio German

Telefon:+36702197580

általános reklám ballonok

Felfújható reklám gömbök, Héliumos reklám gömb huzatok, reklám kapuk, hirdető oszlopok.

általános reklám ballonok általános reklám ballonok általános reklám ballonok általános reklám ballonok

Az összes kép megtekintéséhez kattintson, vagy koppintson a képre!

Felfújható óriás gömbök, reklám oszlopok

Bővebb információkért, és képekért kattintson ide

Az általános reklám ballonok olyan felfújható formák, melyek kialakítása egyszerű geometriai alapokból is megoldhatók. Ilyenek pl. a héliumos, és hideg levegős reklám gömbök, kockák, hasábok, mobil hirdető oszlopok, normál start-cél kapuk. A általános, sztenderd formákat is lehet egyedivé tenni, pl. egy arculatra tervezett, hőszublimált molinóval, official színekkel.

 

felfújható óriás gömbök

 

Héliumos gömbök, gömb huzatok, dobálható óriás labdák, reklám eszközök

 

Napjainkban egyre nagyobb szerepet tölt be a kiállításokon történő egyedi megjelenés. A reklám eszközök egész tárházát felvonultató paletta legsikeresebb résztvevői a felfújható reklám gömbök, és dobálható óriás reklám labdák. Sikerük a könnyű kezelhetőség, és a kis helyen való tárolás mellett, az egyedi arculatra szabhatóságnak köszönhető. A felfújható reklám gömbök kérhetőek fújó motoros, illetve direkt fújt, azaz légtartó kivitelben is.

Cégünk, a Balloon Studio Hungary Kft., mint gyártó, a mindenkor hatályos környezetvédelmi előírásokat figyelemben tartva, kerüli az ellenőrizhetetlen összetevőkből gyártott Kínai, Török, és Indiai importból származó szövetek használatát. Termékeink mindegyike minősített anyagokból, itthon készül.

 
Felfújható, dobálható óriás fesztivál labdák:
 

Egyedi méretre van szüksége? Hívjon minket bizalommal!

 

felfújható konferencia dekoráció

 

Mint az ejtőernyő!

 

A héliumos óriás reklám gömbök, a speciális könnyített anyaguknak (75g/m2) köszönhetően tudnak lebegni a térben. A hagyományos eljárással készített reklám gömbök anyagával ellentétben, ez az anyag szublimálható, minek köszönhetően a nyomtatott felület soha nem kopik le.

 

 

Felfújható óriás gömb / dobálható labda

 

A latex belsővel ellátott reklám gömb azon kívül, hogy remek látványt biztosít, kiválóan alkalmas a célközönség eseményekbevaló interaktív bevonására. Fixen rögzítve reklám ballonként, a rögzítést eltávolítva óriás dobálható labdaként is funkcionálhat. Mivel maga a gömb nem direkt hegesztéssel készül, -mint általában az ilyen labdák-, hanem egy külön belső kerül a huzatba, sérülés esetén egyszerűen kicseréljük a belsőt, és a promóció azonnal folytatódhat.

Megjegyzés: A zavartalan üzemelés érdekében, egy plusz belső beszerzése ajánlott!

 

 

 

Előnyök:

-Üzemeltetése nem igényel áramforrást (csak fújásnál)
-Hangtalan működés, így konferenciák alatt is remek médium
-Héliummal töltve lebeg (max 25m engedély nélküli üzemeltetés)

 

Hátrányok:

-Könnyen sérül
-Körülményes leengedés, és összecsomagolás
-Érzékeny a környezeti behatásokra
-Héliummal töltve roppant drága
-1-2 naponta utántöltés
-állandó felügyelet (héliumosnál)

 

 

Állandó fújást igénylő felfújható óriás gömb

 

A felfújható hideg levegős reklám gömbök üzemeltetési ideje szinte években mérhető! A folyamatos áram ellátást igénylő megoldások legnagyobb előnye, hogy sérülés esetén -a keletkező lyuk nagyságától függően-, a motor automatikusan erősebben kezd fújni, így tartva feszesen a reklám ballont, ezáltal sérülés esetén nincs szükség a promóció szüneteltetésére. Hosszú és rövid távú reklám kampányok lebonyolítására egyaránt ajánljuk!

 

Előnyök:

-egyedi, arculati megjelenítés
-Változatos formák
-Akár OEKO, DIN B1 minősített, UV stabil anyagok használata
-Években meghatározható, folyamatos üzem idő
-Költséghatékony üzemeltetés
-Óriási méret választék (2m-től, akár 15m-ig)
-Gyors üzembe helyezés, és bontás
-Olcsó karbantartás

 

Hátrányok:

Üzemeltetése állandó áramforrást igényel!

 
 

Felfújható egyedi reklám oszlopok, hirdető táblák

Prémium minőség, megfizethető ár-érték arány

 

Bár a felfújható termékek nem számítanak újdonságnak, az általuk képviselt mobil reklámfelületek innovatív felhasználása annak mondható. Napjainkban, amikor a logisztika, a környezetvédelem és a költséghatékonyan megjeleníthető reklámok fontos szerepet játszanak egy kiállítás lebonyolítását illetően, a cégeknek komoly kihívásoknak kell megfelelniük. Sokan gondolják úgy, hogy a roll-up, a karton display, és a digitálisan nyomtatott, függesztett banner (molinó) már nem hangsúlyozza ki eléggé azt, amit közölni szeretnénk.

 

felfújható reklám oszlop, bója

 

Hegesztett légtartó mobil reklámok, felfújható betűk, feliratok

 

A felfújható reklám oszlopok, hirdető táblák, kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy kompromisszumok nélkül valósíthassuk meg mindazt, amit az adott piacon képviselünk. A felfújható hideg levegős reklám oszlopok, display-ek üzembe helyezése percekben mérhető, belső LED világítással ellátva pedig tovább fokozhatjuk a kívánt figyelemfelkeltő hatást. 

 

felfújható Meisterteile hordó

 

A felfújható Reklám oszlopok nyomtatással, vagy szublimációval, céges arculattal ellátva kerülnek forgalomba. A standard megjelenésen kívül szinte bármilyen kivitelben, méretben rendelhetők. Cégünk, a Balloon Studio Hungary KFT egyedi gyártásra szakosodott, így nem jelent gondot az úgynevezett egy darabos prototipus gyártás sem.

 

 

Felfújható hegesztett útjelző bóják

 

A felfújható hegesztett útjelző bóják, belső LED világítással ellátva bármilyen ünnep, vagy fesztivál sokaságában nyújtanak remek tájékozódási pontokat a fesztiválozók felé. Belső terek design elemeiként felhasználva, a felfújható dekorációk igazán egyedivé varázsolják a kihasználatlan teret.
 

 

Egyedi méret és formák esetén keressen minket bizalommal!

 

hegesztett légtartó reklám eszközök

 

 

Dobálható, óriás, egyedi, fesztivál labdák

Felfújható óriás labda

 

 

Ezen kívül egyedi felfújható reklám falak, display-ek, felfújható standok, és fesztivál sátrak az Ön elképzelése és tervei szerint, bármilyen formában, és méretben.

 

Mikor, mire használjam az általános formákat?

 

Az általános felfújható reklám táblák, Display-ek, mobil hirdető oszlopok, stb. főként akkor jutnak szerephez, amikor egy rendezvény, esküvő, vagy bármilyen esemény dekorációja, ami kiemelt fontosságot élvez, alacsony költségvetéssel kell, hogy bírjon. Anyagukat tekintve lehetnek normál textil, PVC, PES, vagy speciális minősítéssel ellátott szövetek, és szublimációval, vagy nyomtatással egyaránt készülhetnek. Roppant nagy előnyük, hogy telepítésük gyors, és a promóció végeztével, méretüktől függően akár egy sporttáskában is elférnek. Üzemeltetésük nem igényel szakértelmet, ezért bárhol, és bármikor közkedvelt médiumok.

 

 

 

Tulajdonságok:

-felfújható kivitel

-remek ár-érték arány

-3D megjelenítés akár egyedi arculatra

-összehajtható

-kicsi csomag méret

-Belső fehér LED, vagy RGB LED világítás

 

Ajánlott alkalmazási terület:

-Rendezvények

-Kiállítások

-Esküvők

-Sport események

-megnyitók

 

Tartalom: © copyright: Balloon Studio Hungary - 2017-2018

 

Ajánlatkérés

* Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.